Тиждень психології в ЗДО

З 5 по 9 лютого 2024 року в КЗКТ Вишгородському закладі дошкільної освіти «Золотий ключик» був проведений Тиждень психології.

Психологічною службою ЗДО поли поставлені завдання підвищення інтересу педагогів і батьків до психології; формування інтересу дорослих до світу дитини, її індивідуально - особистісного розвитку, підвищення психологічної компетентності учасників освітнього процесу, показати форми роботи і можливості психологічної служби ЗДО.

Практичним психологом Павлюком Іваном Васильовичем було проведено анонімне опитування , де батьки поставили індивідуальні питання щодо розвитку дітей, надали пропозиції для організації кваліфікованої психологічної допомоги в закладі. За результатами взаємодії було надано значну кількість особистих консультацій на актуальні запити батьків.

З педагогами було проведено семінар з елементами тренінгу «Емоційний інтелект – ресурс та запорука продуктивності педагога», для помічників вихователя практичний психолог ЗДО провів заняття з елементами тренінгу «Збереження психологічного здоров’я».

Також психологічною службою батькам було надано консультації на теми «Позитивне мислення», «Ефективні техніки для заспокоєння дитини» та ін..

За результатами проведеного тижня психології, відчутно підвищився інтерес батьків до діяльності психологічної служби ЗДО, також інтерес до процесів самопізнання та саморегуляції, потреб розвитку і виховання дитини.

Забезпечення комфортного та емоційно безпечного освітнього середовища – є пріоритетом колективу ЗДО, яке реалізується у спільній взаємодії всіх учасників освітнього процесу.

Кiлькiсть переглядiв: 48

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Список педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації у 2024 навчальному році

Дата останньої зміни 17 Квітня 2024

Фотогалерея